Logowanie

Kurs Trenera

Paco Power

Licznik Odwiedzin

Dzisiaj:619
Wczoraj:1983
W tygodniu:12202
W miesiącu:41663
Ogólnie:6691209

Kto jest online

2
Online

niedziela, 24, listopad 2024 10:07

Produkty na Allegro

Nasz kanał filmowy

KS PACO

GH Twierdza Zamość

PACO Warszawa

Taniesuple.org

PACOPOWER

Promowane produkty

PACO POWER Multi-Vitamin

PACO POWER Multi-Vitamin

Karta Dużej Rodziny

Lubelska Karta Seniora





LUBIKA





Koncentrat białka serwatkowego (70 %)czy izolat białka serwatkowego (90 %) ?
Koncentraty białka serwatkowego (w zależności od producenta) zawierają ok. 70- 80% czystego białka oraz niewielkie ilości laktozy. Koncentrat białka jest zalecany dla osób trenujących amatorsko.
Izolat białka serwatkowego zawiera większy procent czystego białka od WPC (ok. 90 – 95%). Z koncentratu białka serwatkowego wytwarzany jest izolat białka serwatkowego (WPI). W tym celu koncentrat białka poddawany jest kolejnemu procesowi filtracji. Podczas niego ponownie usuwane zostają tłuszcze i cukier (laktoza). Izolat jest polecana osobom trenującym intensywnie.
Różnica między koncentratem, a izolatem białka serwatkowego polega na mniejszej ilości tłuszczu i cukru (cukier mleczny, laktoza) w izolacie serwatki.

 

Zaloguj się, by móc komentować

Nasz Sklep on-line



 









Partnerzy





Zadanie w zakresie wspierania i upowszechniania kultury fizycznej realizowane jest przy pomocy finansowej Miasta Lublin

























 


















OFERTA WYNAJMU

Gościmy

Odwiedza nas 284 gości oraz 0 użytkowników.

Dawne Kino

Paco Zana 72

Spot PACO

Spot sklepu PACO

Kluby Sportowe PACO