W Centralnym Ośrodka Sportu w Spale odbyło się drugie, z cyklu trzech, szkoleń z zakresu „Żywienie i Suplementacja” organizowane przez Polskie Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów w Kulturystyce, Fitness i MascleFitSystem SYLWETKA.
- Tym razem nabraliśmy niezłego rozpędu kulinarnego i raczej nikt nie chodził głodny. Uczestnicy szkolenia co chwile byli częstowani dietetycznymi daniami: lasagną i mocno odtłuszczonym żurem w wykonaniu dr Radosława Kożuszka, białkowymi naleśnikami z mięsnym i słodkim twarogowym farszem mojego autorstwa oraz pysznymi ciasteczkami Gabrysi Płazy - relacjonuje Katarzyna Matella. Pełną relację ze szkolenia Sylwetki znajdziecie tutaj.
Już 1 i 2 czerwca odbędzie się kolejne szkolenie zamykające pierwszą edycję cyklu „Żywienie i Suplementacja”.
- Tym razem nabraliśmy niezłego rozpędu kulinarnego i raczej nikt nie chodził głodny. Uczestnicy szkolenia co chwile byli częstowani dietetycznymi daniami: lasagną i mocno odtłuszczonym żurem w wykonaniu dr Radosława Kożuszka, białkowymi naleśnikami z mięsnym i słodkim twarogowym farszem mojego autorstwa oraz pysznymi ciasteczkami Gabrysi Płazy - relacjonuje Katarzyna Matella. Pełną relację ze szkolenia Sylwetki znajdziecie tutaj.
Już 1 i 2 czerwca odbędzie się kolejne szkolenie zamykające pierwszą edycję cyklu „Żywienie i Suplementacja”.
Komentarze
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.