W programie szkolenia będzie między innymi:
- Najbardziej złudne mity żywieniowe.
- Odwieczny problem. Co tuczy? Węglowodany czy tłuszcze?
- Dlaczego mimo „zdrowego” odżywiania się możemy łatwo przytyć?
- Owocowe kłamstwa. Od owoców tyjemy!
- Dietetyczna kuchnia z krańców świata. Łatwe, egzotyczne, smaczne dania.
- Co jeść po wysiłku i treningu żeby odżywić mięśnie a nie tłuszcz
- Codzienne wybory w spożywczaku, czyli jak kupić dobrej jakości mięso i jaja
- Degustacja dań przygotowywanych na bieżąco, w czasie szkolenia
Prowadzący szkolenie:
- mgr Katarzyna Matella – autorka książek poświęconych diecie i suplementacji „Supersylwetka", „Fitness", „Body Logistic System" oraz wielu publikacji z dziedziny żywienia i suplementacji, dietetyczka, opracowała model żywienia zgodnego z dobowym zegarem biologicznym, instruktorka sportu w kulturystyce, sędzina klasy międzynarodowej
- dr Radosław Kożuszek – doktor nauk rolniczych, konsultant ds. opracowywania składów suplementów diety, specjalista żywienia dietetycznego i bezpiecznego dla zdrowia, autor wielu artykułów z zakresu żywienia i suplementacji, specjalista w zakresie kuchni świata, autor audycji żywieniowych w radiu PIK i Emaus.
Drugim wydarzeniem w naszym klubie będzie spotkanie organizacyjne w ramach darmowego kursu języka angielskiego w ramach projektu "PRACA BEZ BARIER - AKADEMIA UMIEJĘTNOŚCI JĘZYKOWYCH". Grupa 12 osób ustali godziny weekendowych spotkań w ramach nauki języka angielskiego.
Komentarze
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.